Tre njutbara saker med en Matkasse

De senaste tiden har matkasse marknaden blommat ut och det börjar nu bli allt mer vanligt att man beställer en så kallad matkasse där du får en färdigkomponerad matkasse hemskickad hela vägen fram till ytterdörren. I den här artikeln tipsar vi om tre saker som gör vardagen mer njutbar när man prenumererar på en hemleverans av mat.

1) Du slipper stressa till affären

Det vi själv upplever som den allra största fördelen med att få hemlevererad mat direkt till ytterdörren är att slippa ta vägen från jobbet till mataffären, leta upp matvaror och stå i kö i kassan med alla andra stressade vardagsmänniskor. Det är helt enkelt otroligt smidigt att på söndag/måndag kväll höra plinget på dörren och där kommer matkassen via matbudet med matvarorna för veckan som kommer.

2) Det hjälper till att förnya matkreativiteten

Att få en matkasse hemlevererad är inte bara smidigt och avstressande utan det ger också inspiration och nya tankar på vad man skall laga för mat. Det är nog inte helt ovanligt att man kör fast i gamla hjulspår och kör samma rätter om och om igen. Rätter som man egentligen är ganska trött på. Med en matkasse slipper du att hitta på nya rätter, istället får du recepten med maten och säkert kommer du att lära dig en hel del nua rätter. Dessutom en hel del goda rätter.

3) Du kommer att äta nyttigare och mer ekoligiskt

Det är förstås en stor skillnad på att kunna jobba heltid med att komponera nyttiga och ekologiska matkassar och att jobba heltid på kontoret och sedan leva upp till dina drömmar om bra och nyttig mat. Med en matkasse får du helt enkelt mer hjälp med att kunna äta både nyttigt och ekologiskt genom att någon annan planerar och tänker till kring både råvaror och recept.

Hoppas nu att du blivit inspirerad och vågar prova på något nytt och en bra och välplanerad matkasse!

22 Sep 2011