3 skäl att anlita flyttfirma

Ska du flytta, eller känner du någon som ska flytta? Då ska du läsa detta. Här berättar vi varför du ska anlita flyttfirma när du byter bostad istället för att göra jobbet själv. Vi ger också tips på flyttfirma som kan hjälpa dig i hela Storstockholm. Häng med så berättar vi mer.

Det vet exakt vad de sysslar med

Hur många gånger har du stått med en tung möbel i ett trapphus och ropat till bärhjälpen "höger, vänster, upp - om vi lyfter här så..." Ja, du vet säkert vad vi pratar om. Det brukar sluta med ont i ryggen och ibland att även de bästa av vänner blir osams. 

De som jobbar med flytthjälp vet vad de gör och de behöver inte trixa och gissa sig fram. De vet exakt hur de ska vinkla, vända och vrida för att det ska gå snabbt och enkelt. Fördelen för dig - du slipper få ont och du slipper gräla med en kompis eller familjemedlem.

Försäkringar och kostnader

En flyttfirma, som www.flyttfirmajärna.se till exempel, har försäkringar som gör att du får ersättning om något skulle gå sönder. Flyttar du på egen hand så kan det bli lite bökigare med försäkringsbolaget. Den tredje och sista anledningen till att anlita flyttfirma är priset. Det är inte dyrt att slippa allt jobb!

Du slipper hyra släp, du slipper betala bränsle och du slipper också att fundera på saker som hur du ska parkera för att inte vara i vägen. Dina nya grannar kan ha större överseende med en flyttbil än med din bil och ett hyrsläp! 

10 Dec 2022