Store & Save förvaring i Malmö

förvaring i Malmö

När du av någon anledning behöver förvaring i Malmö, kan du vända dig till Store & Save. De hjälper de dig oavsett om du är en privatperson eller ett företag som är i behov av ett extraförråd. Du kanske har drömmar om att bo utomlands ett tag, men känner inte för att börja om ditt liv helt när du kommer hem igen. Då kan du magasinera dina ägodelar under den period som du är bortrest.

Olika storlekar på förråd

Det finns tre olika storlekar på förråd hos Store & Save. Dessa är 6 kvadratmeter, 12 kvadratmeter och 24 kvadratmeter. Alla förråd har en låg månadskostnad och du har tillgång till dina ägodelar igen under deras öppettider mellan klockan 6 på morgonen och 10 på kvällen alla dagar året om. Detta är en väldigt fördelaktig lösning för dig när du är i behov av förvaring i Malmö. Alla förråd är dessutom varma, vilket innebär att dina ägodelar inte riskerar att förstöras på grund av kyla eller regn. Du kan känna dig trygg när du förvarar dina saker hos Store & Save. Det är även korta uppsägningstider när du hyr ditt varma förråd av Store & Save. Du får hyra dem hur länge som helst och när du känner att du inte är i behov av ditt förråd längre, är det alltid två veckors uppsägningstid. Du upphör med din hyra genom att du lämnar in en skriftlig ansökan. Du behöver därmed inte känna dig låst en längre tid och kan anpassa din magasinering samt förvaringsmöjligheterna efter just dina behov.

Du kan läsa om deras hyresvillkor direkt på deras hemsida samt om vad som ingår i en försäkring när du hyr ditt förråd hos Store & Save. De tar nämligen ansvar över att dina ägodelar är i tryggt förvar. Dessutom, om du redan hyr ett förråd och istället vill hyra hos Store & Save, kommer de att matcha priserna så att det blir mer fördelaktigt för dig att hyra hos dem. Det är därför detta företag bör vara ditt förstahandsval när du vill hyra förråd. De kommer alltid att tänka på dig främst såsom kund och nöjda kunder är någonting som de värdesätter väldigt högt. Du kan även hyra ett 12 kvadratsmeter stort släp hos dem när du behöver flytta dina saker till eller från ditt förråd hos dem. Då kan du packa och lasta direkt hemifrån och slipper frakta dina saker i en vanlig bil eller betala dyra kostnader för att hyra en lastbil.

21 Apr 2015