Snygga profilkläder till ditt företag

T-shirts med tryckSka du delta i en mässa? Eller kanske någon utomhusdag som ger dig möjlighet att profilera ditt företag? I sådant fall behöver du profilkläder, eller, rättare sagt - dina anställda behöver profilkläder. Det rör sig alltså om olika typer av kläder med ditt företags logotyp eller slogan på - tanken är att folk ska se dina anställda i deras profilkläder och tänka "wow, det verkar vara ett coolt företag"!

Nu när våren är här och sommaren närmar sig är det just t-shirts med tryck som är den kanske populäraste produkten. För även om sommaren är kort och det mesta kanske också regnar bort så går man ju ändå omkring i t-shirts så mycket som man bara kan. Så satsa på t-shirts med tryck, och beställ dem i god tid.

Att hitta rätt samarbetspartner kan dock vara svårt, eftersom det finns så pass många olika företag som erbjuder tryck på t-shirts och andra typer av kläder. Om du beställer som företag kan vi varmt rekommendera sajten www.profilklader.nu, som drivs av proffs som enbart säljer till andra företag.

Det innebär att du är garanterad bra och personlig service, samtidigt som de har koll på ett företags behov. Om du går till en "vanlig" tryckeriservice som även vänder sig till privatpersoner finns det risk att du kommer behandlas som "en i mängden", men det är faktiskt ganska stor skillnad på privatpersoners och företags behov. Om en privatperson kanske vill trycka barnbarnets foto på en vit t-shirt så har ett företag andra behov.

Ett företag som vänder sig till andra företag har också fördelen i att du kan t.ex. betala mot faktura och aatt du kan få hjälp och stöd med olika frågor rörande t.ex. skatter och annan relevant lagstiftning. Använd dig alltså gärna av profilklader.nu nästa gång du ska trycka t-tröjor och njut av den professionella servicen och bemötandet!

22 Mar 2014