Skaffa en personlig tränare i Malmö

personlig tränare i malmö

Den vanligaste och mest essentiella träningen idag, är att träna styrketräning på gym. Vissa utövar enbart styrketräning, medan andra gör det i kombination med olika sporter såsom Vasaloppet, ishockey, fotboll eller någon annan typ av motion. Har du gjort det under en tid och vill ta din träning till en högre nivå, med mera information och ett bättre resultat, kan det vara en bra idé att skaffa en personlig tränare, (PT), för att få en bättre insikt och hjälp med att träna samt att äta rätt för att nå optimala resultat.

När du utövar träning i Malmö inför något som du ska utföra, eller om du regelbundet vill ha en professionell hjälp med din träning, finns Origo Träning och Hälsa där du hittar en personlig tränare vid namn Erik Altenstam. Han har en gedigen utbildning och är licensierad till personlig tränare. Här kan du få hjälp med att hitta rätt träningsmotivation eller ta din träning till nästa nivå. Hos Origo Träning & Hälsa väljer du själv vad som är det viktigaste steget i din utveckling mot dina uppsatta mål. Sedan arbetar du utefter detta för att nå ett optimalt resultat.

De kunder som idag använder sig av Origo Träning & Hälsa är både kvinnor och män i alla åldrar. Här arbetas det lika effektivt med viktminskning som med byggande av muskelmassa och volym. Spetskompetensen hos denna personliga tränare ligger i att utefter dina egna behov utarbeta ett effektivt kost- och träningsprogram. Följer du sedan detta uppsatta program, kan det utvecklas till att ta dig till ett friskare liv och även till att lägga din träning på elitnivå.

Varierande utbildningar

Erik Altemstam har en mängd varierande utbildningar och kunskaper inom träning, vilket gör honom till en perfekt personlig tränare för alla tänkbara behov inom sportvärlden. Han har genomgått utbildningar på Biosignature, Linneuniversitetet, University of Wyoming och har även gått kurser till Elittränare.

Känner du igen dig när det talas om att åka Vasaloppet för första gången, öka max i bänkpress, lägga på muskelmassa eller få bättre kondition, är detta bara ett axplock av vad du kan få hjälp med när det gäller träning och hälsa. Kontakta Origo Träning & Hälsa och Erik Altenstam idag, så kan du också få ut det mesta av din träning på ett effektivt sätt med hjälp av en personlig tränare. Det hela börjar med en kostnadsfri konsultation, där du får reda på vad en personlig tränare kan göra för dig och din träning.

20 Apr 2015