Semestra i Halmstad på Hotell Hovgård

Hotell HovgårdDen halländska västkusten är ett hett semestermål på sommaren och en av Sveriges bästa sommarstäder, Halmstad, står i centrum. Hit kommer många för att glassa på Tylösand, golfa, besöka tennisveckan i Båstad eller bara njuta av naturen. Hotellet är placerat en bit utanför centrala Halmstad och är beläget med bara ett stenkast till Tylösand, golfbanor och centrum. Hotell Hovgård erbjuder en rad olika typer av boende för att du som besökare ska kunna hitta något som passar just dig.

Övernattning kan ske i antingen standardrum, studio eller stuga med fri tillgång till WiFi, TV, dusch och toalett. Cykel finns att låna för att ta sig in till centrala Halmstad eller på utflykt runt omkring hotellet; havet, staden, konst, museum, butiker, matställen och musik- och teaterevenemang. Hotell Hovgård tillhandahåller även två konferensrum, ett stort för 24 personer och ett lite mindre för 6 personer.

Konferensrummen kan även hyras i paket med övernattning i rummen, perfekt vid exempelvis kickoffer eller event. Om du ska semestra i Halland, passa på att njuta av ditt boende på Hotell Hovgård i en härlig och avslappnad miljö.

25 Apr 2014