Samarbeta med andra inom transport

Idag finns det 5 miljoner lastbilar inom EU och av dem är det 57% som åker med en viss del tomma ytor och 24% av dem åker med helt tomma transportutrymmen. Detta gör att det påverkar miljön, det är ineffektivt och det kostar mycket pengar. Det finns dock något att göra åt detta. Genom att besöka elektroniskkörjournal.se så kan du gå med i en plattform och effektivisera alla era körningar. CargoSpace24 har skapat en plattform som verkar som en mötesplats för hela Europa. Transportföretag, transportköpare och förare kan ansluta sig till denna plattform och samverka med varandra. På ett enkelt sätt kan man samarbeta och fylla varandras behov på ett bra sätt. Man matchar helt enkelt transportkapacitet med behovet av transportutrymme, vilket gör alla körningar miljövänligare, sparsammare och effektivare.

Transportkunder

du som transportkund kan få hjälp med att få varor fraktade, oavsett om det är regelbundet eller bara då och då. Att ansluta sig till CargoSpace24 är:

  • Tryggt och säkert
  • Billigare och effektivare
  • Lätt att använda

CargoSpace24 är en digital plattform för transportörer och transportkunder i hela Europa. Här registreras ledig transportkapacitet och matchas sedan med behov av transportutrymme. Det gör att allt fler fordon slipper köra med helt tomma eller halvfulla laster. Det är enklet att logga in med dator, surfplatta eller telefonen för att se om ledigt utrymme eller behov finns i ens närhet. Alla blir vinnare med detta system, från transportören som tjänar på att fylla lastutrymmet, kunden som snabbt får sina produkter transporterade och framför allt, miljön drar stora fördelar av detta då det blir minimerade CO2-utsläpp

Skaffa bättre koll på transportkostnaderna

Hos Sveriges åkeriföretag kan du få hjälp med att få bättre koll på kostnader för transport, hur du sparar pengar och hur du sparar på miljön.

27 Mar 2015