Plastikkirurgi baserar sig på klientens uppfattning om skönhet

plastikkirurgi i göteborg

Plastikkirurgi är en behandlingsmetod som används vid återställning av ett ursprungligt utseende efter sjukdomar eller olyckor. Det kan även förändra en unik persons naturliga utseende till det bättre. I folkmun kallas plastikkirurgiska ingrepp ofta för skönhetsoperationer, eftersom anledningen till att man genomgår ingreppen är att forma skönhet. Syftet med den plastikkirurgi som utförs på kliniken Gerlee i Göteborg, är att förbättra samt förvandla klientens utseende genom att kirurgiskt tillföra externa material eller modifiera kroppsvävnad.

Skönhet såsom begrepp är relativt och i dagens moderna samhälle finns vissa uppfattningar om vad som anses vara vackert. Plastikoperationer utgår dock inte från dessa normer, utan grundar sig på klientens individuella behov, i fråga om önskad förändring av utseende. Tillsammans med såväl sjuksköterskor som plastikkirurger, går klienten igenom det önskade resultatet. Personalen informerar även detaljerat om potentiella för- och nackdelar, vilka resultat som kan väntas och eventuella biverkningar.

På Gerlee i Göteborg genomförs de flesta ingrepp inom ramen för plastikkirurgi, vilket innefattar allt ifrån kropps- till ansiktsoperationer. De material som används garanteras att alltid vara högkvalitativa och arbetet utförs med största möjliga noggrannhet från förberedelser till eftervård. Det bör poängteras att klienter får en heltäckande garanti på samtliga ingrepp, såsom till exempel en livstidsgaranti på inlägg och gratis korrigering ett år från det datum då ingreppet utfördes, om resultatet inte är tillfredsställande.

Utbudet av tjänster är brett och anpassas alltid efter klientens behov. Till de vanligaste tjänsterna som utförs i ansiktet, hör dock fettransplantation, hak- och kindimplantat, plastikingrepp för näsan och ansiktslyftningar. Vad det gäller övriga kroppen, är fettreducering och avlägsnande av överflödig hud omtyckta alternativ. De mest eftertraktade ingreppen är bröstoperationer där kirurgen förstorar, lyfter eller förminskar brösten på såväl kvinnor som män.

Gerlee i Göteborg är inte enbart en plastikklinik, utan har även en legitimerad personal som har specialiserat sig på hudvård och skönhetsbehandlingar som inte fordrar något kirurgiskt ingrepp. De nästintill icke-invasiva behandlingarna som har blivit allt mera populära med åren är Botox, Restylane, hårborttagning med laser, tandblekning och fettreducering med kyla. På den trendiga skönhetssalongen utför personalen även effektiva ansiktsbehandlingar som åtgärdar olika hudproblem.

Plastikklinik med utbildad personal

Plastikkliniken Gerlee är självklart licensierad och all personal har behöriga utbildningar. Ett professionellt bemötande hör till det dagliga arbetet och målet är att klienterna skall känna sig omhändertagna, hörda och sedda. Genom att sätta upp individuella vårdplaner i samråd med klienterna, garanteras en förstklassig vård och ett önskat resultat. Alla ingrepp och behandlingar baseras på den senaste forskningen och metoderna är såväl godkända som beprövade inom medicinsk vetenskap. Angående pris, varierar summan beroende på till exempel ingreppets omfattning och individuella förutsättningar.

28 Apr 2015