Öka chanserna att vinna på V75

TravhästÄr du en av alla gamblers som drömmer om att vinna den där storvinsten på V75 en dag? Kanske har du spelat i tiotals år men fortfarande bara fått känna av hur det känns att vinna några tusenlappar?

Innan man ger sig in på att spela V75 ska man ha klart för sig att sannolikheten för att man faktiskt vinner är väldigt liten. Tycker man inte det är fantastiskt kul tjänar man med all sannolikhet mer pengar på att jobba med ett vanligt jobb, med en vanlig timlön. Men det är ju inte bara pengar som V75 handlar om. Det handlar även om spänningen och vetskapen att man faktiskt varje gång man deltar har en liten chans att vinna. Det är detta som driver många att spela på trav men det går faktiskt även att förbättra sina chanser att vinna.

Det är en sak att läsa travtips som ges av någorlunda insatta personer, även kallade experter. Problemet med att lyssna på dessa är att de kraftigt kommer dra ner vinstpotten eftersom det är allt för många som lyssnar på deras, ofta favoritbaserade system. Det gör också att om dessa går in så blir vinsten väldigt liten. Det krävs mer än så!

För att vinna måste man ha ett system och förbättra sin chanser att vinna. Det går inte att vinna i längden om du satsar på hästar vars namn ”låter bra”. Det du behöver är ett system där du kan ha koll på historik, lära dig statistik och även lära dig allt du kan om hästarna. Även att lyssna på rykten och följa med för att snappa upp eventuella skador eller annat som kan ha drabbat både kusk och häst.

De som vinner mest och störst har utarbetade system och då gäller det inte bara att ha ett intresse för själva travet, utan även statistik och matematik men även kapital som kan satsas. För ska man vinna – så måste man satsa!

3 Dec 2012