När du ska flytta, måste du utföra en flyttstädning

Flyttstädning i Landskrona

När du ska flytta, är det många saker som man bör tänka på. Att flytta är ett stort projekt för de flesta människor, speciellt om du har ett heltidsarbete och familj med barn. Det ska beställas flytt hos en flyttfirma och man måste packa allt bohag i lådor. Du ska ta ledigt ifrån din tjänst och sedan ska du även städa den lägenhet som du lämnar. När du flyttar, är det oerhört viktigt att alla boytor städas ordentligt, då detta arbete är något som din hyresvärd kommer att inspektera.

Ingen kommer ifrån en flyttstädning, inte ens om du har en bostadsrätt eller en villa. Den nya hyresgästen kommer att godkänna städningen och har den inte blivit rätt genomförd så kan du få göra om städningen eller till och med betala kostnaderna som en ostädad bostad medför för den nya hyresgästen eller köparen. Är din bostad hyrd, kan även hyresvärden förelägga en straffavgift om flyttstädningen underlåtits av dig.

Denna flyttstädning kan hänga som ett tungt ok på dina och din familjs axlar. Då kan det vara enkelt och smidigt att ta hjälp av en städfirma, som kan utföra din flyttstädning med en städgaranti. På så sätt får du en enklare och bekvämare flytt och det behöver heller inte kosta en större summa pengar. Du kan vara tillbaka på jobbet snabbare, utan att ha en tom plånbok, samt kunna ägna dig helt och hållet åt att komma på plats i din nya bostad.

Fint i Hemmet

Ska du flytta i Landskrona med omnejd, finns det en bra tjänst inom flyttstädning som heter Fint i Hemmet. Här utförs en professionell flyttstädning med en städgaranti. När du använder dig av Fint i Hemmet och deras städtjänst då du ska flytta, kan du vara säker på att få en städning som lever upp till de krav som finns från både hyresvärdar och dina eventuella köpare.

Fint i Hemmet utför flyttstädning där alla viktiga arbetsmoment ingår. När de lämnar ditt hem, finns det inte en millimeter som inte är gnistrande ren och väldoftande. När du använder tjänsten flyttstädning, har du rätt att utnyttja RUT-avdraget, vilket gör att du får avdrag med 50 procent av kostnaden på Fint i Hemmets redan låga priser. Detta får du direkt i form av ett preliminärt kostnadsavdrag på din faktura. När du behöver hjälp med flyttstädning i Landskrona eller i närliggande område, kan du enkelt och tryggt välja Fint i Hemmet för din flyttstädning så vet du att den blir rätt utförd.

17 Apr 2015