Mårtenssons Trafikskola i Malmö

trafikskola i malmö

När du letar efter en trafikskola i malmö kan du vända dig till Mårtenssons Trafikskola, oavsett om du tänker ta körkort för första gången eller är intresserad av att utveckla dina kunskaper och bygga på ett existerande körkort. När det är dags för dig att ta körkort är det viktigt att du är motiverad. De flesta har rätt egenskaper för att kunna ta körkort men på Mårtenssons Trafikskola lär du dig utefter dina förutsättningar. Detta innebär att man hittar rätt sätt för dig så att du lär dig på ett effektivt sätt och känner dig redo när det är dags för teori och körprov.

När du vänder dig Mårtenssons Trafikskola fokuserar man på de områden som du har mest problem med. Du kanske behöver hjälp med att till exempel studera teorin medan du föredrar att övningsköra med någon du känner istället för med körskolan. Givetvis kan du göra ett par körlektioner med körskolan och ta resten vid sidan om så att du känner dig extra trygg. När du vänder dig till Mårtenssons Trafikskola utformar man utbildningen efter dina behov. Du är givetvis välkommen till trafikskolan både för teorilektioner och för att sitta och plugga på egen hand. Ibland kan det vara lättare att studera på plats än till exempel hemma. Då är man där för ett syfte och det finns färre distraktioner samt kunnig personal som kan hjälpa en om det är någonting som man undrar över.

Mårtenssons Trafikskola

På Mårtenssons Trafikskola får du dessutom välja din körskolelärare själv. Detta ger dig extra trygghet och du kommer inte att bli slussad mellan olika personal som inte vet vad du har gjort tidigare eller vad du är duktig på och mindre bra på. Tvärtom får du chansen att utveckla en personlig relation och därmed trygghet till din trafikskolelärare. Det har visat sig att när eleverna trivs med sin lärare kommer även resultatet snabbare och du kommer att kunna ta ditt körkort så snabbt som möjligt med bästa resultat.

Du lär dig utifrån dina behov och förutsättningar. En del lär sig lättare genom att utföra och praktisera medan andra är bättre på att ta in saker teoretiskt. Du kommer dock att få följa en plan som du gör upp med din lärare så att du ständigt har en läroplan att återgå till när du känner dig vilsen. Du behöver heller aldrig köra upp eller utföra teori innan dess att du känner dig helt redo för det.

6 May 2015