Mäklare med lokalkännedom är livsviktigt för en bra affär

Funderar du på att flytta till Göteborgsområdet? Har du sneglat mot Västra Göteborg? Kanske vill du bara byta bostad inom samma område? Det är bara att gratulera dig till ett väldigt bra val av bostadsort.

Göteborgsområdet växer så att det knakar och område efter område lyfts upp ur sin dvala för restaurering. Speciellt de västra delarna har ökat enormt i popularitet de senaste 10 åren. Västra Göteborg har i synnerhet kommit att bli en symbol för det nya Göteborg där människor från hela landet trivs i sina nya hem. 

Den västra delen av Göteborgsområdet har sin naturliga mittpunkt i Västra Frölunda. Var du än är i Västra Frölunda så är det aldrig långt vare sig till förskola, grundskola eller gymnasium. Även om du skall studera på universitetet är Västra Göteborg att föredra. Kommunikationerna från Frölunda Torg är bland de bättre i staden och därifrån utgår lokaltrafik i form utav bussar och spårvagnar som snabbt och enkelt tar resenärer vart de än önskar åka. Frölunda Torg erbjuder även utmärkt shopping. Gallerian som välkomnar dig till Frölunda Torg inhyser över 200 butiker och erbjuder således shopping på hög nivå. I närheten finns både bagare och utmärkt handgjord glass i form av den mycket populära butiken Lejonet och Björnen. Västra Frölunda med omnejd passar alla, från barnfamiljer till pensionärer och studenter. 

Anlita en mäklare för att slippa fallgropar

Jakten på den perfekta bostaden kan vara både frustrerande och tidskrävande. Ofta spenderar människor hela dagar bara på att leta efter passande objekt för att sedan upptäcka att objektet redan gått till köp innan visning. Om man dessutom kommer utifrån kan det vara väldigt svårt att veta var guldkornen finns. Allt sådant undviker du genom att anlita en mäklare som har lokalkännedom. 

En mäklare kan hjälpa dig att hitta precis det just du vill ha. Mäklaren har fördelen att jobba dagligen i området du är intresserad av och kan alltid ge bra tips och råd om exakt var just ditt guldkorn kan finnas. 

Även om du funderar på att sälja din bostad kan det vara en fördel med en mäklare med god kännedom om området kring Västra Frölunda. Eftersom mäklaren har god kännedom om området vänder sig många spekulanter ofta direkt till honom eller henne när de söker en ny bostad. En mäklare med lokalkännedom kan dessutom ge dig en snabb värdering som grund att stå på då mäklaren givetvis har god erfarenhet av liknande försäljningar.

Kontakta oss, Mäklare Malmö.

8 Aug 2016