Kvalitetsdiskbänkar från Fondamenta

Ett snyggt kökDiskbänkar i alla former, mått och material

Diskbänkar är en inredningsdetalj som man innan man har renoverat ett kök kanske inte fäster så himla stor vikt vid; de flesta av oss är vana vid den klassiska rosfria diskbänken och tror att den är av standardtyp, möjligen med olika mått.

När man sedan börjar planera sin köksrenovering och tittar sig omkring så upptäcker man att det faktiskt finns ett näst intill oändligt utbud av diskbänkar. Det finns diskbänkar i rosfritt stål, som är det absolut vanligaste, men också andra material, som granit till exempel. Sedan finns det givetvis en uppsjö olika mått, former och kombinationer. Vill du ha en rund, fyrkantig, rektangulär eller oval diskbänk? Eller något av mer klassiskt stuk? Hur djup ska diskbänken vara? Ska det bara vara en vask, eller dubbel? Ska de vara lika stora eller ska den ena vasken vara större än den andra? Frågorna är många så köpet är sällan lika enkelt som man från början tror. På Fondamenta kan man inte bara köpa diskbänkarna i fråga (det finns ett utbud på hundratals olika diskbänkar!), utan också fråga den kunniga personalen om råd när man är i valet och kvalet.

Hitta rätt i det stora urvalet

Fondamentas diskbänkar kategoriseras beroende på typ, enligt följande indelning:

  • Måttanpassade
  • Heltäckande
  • Nedfällnad
  • Planlimning
  • Underlimning
  • Tillbehör

Vilka är Fondamenta?

Fondamenta är ett byggvaruföretag som slog upp portarna för sin verksamhet år 2005. Sedan dess har Fondamenta expanderat till att relativt snabbt bli en av de främsta leverantörerna av byggvaror i hela landet. Man har inriktat sig på skrymmande byggtillbehör som takpannor, diskbänkar och laminatgolv och är extremt nogranna med vilka varor man tar in för försäljning. Eftersom Fondamenta alltid har stort lager på sina varor och alltid beställer sina varor i stora kvantiteter så har man lyckats pressa ner priserna till ett minimum. Vinsten går direkt till Fondamentas kunder i form av pressade priser på alla varor, samtidigt som kvaliteten alltid är hög.

Fondamentas kunder tillhör alla samhällets kategorier, från privatpersoner till kommun, landsting och stor- som småföretag. Med sitt stora lager är ingen beställning är för stor eller för liten.

5 Nov 2013