Jämför priser på linser online

kontaktlinsFör många med synfel är internet ett oerhört bra medel att spara pengar med – det går nämligen att hitta väldigt billiga linser på nätet, dessutom kan man få dem levererade direkt till dörren. Det finns en rad olika sajter som säljer linser via nätet, och denna konkurrens pressar priset ytterligare. Dessutom behöver ju inte nätbutiker, till skillnad från traditionella optiker, hålla öppet butiker i centrala lägen.

Som tur var finns det bra prisjämförelsesajter som hjälper dig hitta billiga linser, bl.a. har du hittabilligalinsr.se. Det finns ett tiotal stora linshandlare på nätet (t.ex. Lensway, Lensstore, Lensy) och alla har olika kampanjer, olika specialerbjudanden och rabatter – att besöka alla dessa sajter manuellt är ett hästjobb som tar oerhört lång tid.

Men som sagt, använder man en prisjämförelsesajt på nätet får man snabbt upp en lista över vilka näthandlare som för tillfället har bäst pris på just de linser du behöver. Genom att handla dina linser på internet kan du faktiskt spara hundratals kronor, och dessutom slipper du ta en omväg förbi en optiker (där kanske just de linser du helst vill köpa har blivit slutsålda) – dina linser är bara ett par musklick bort, och till ett mycket billigare pris än hos optikern!

15 Aug 2013