Intensivkurs för körkort

intensivkurs för körkort

Tycker du att det verkar jobbigt och krångligt att boka körlektioner vecka ut och vecka in, under en lång period? Då kan en intensivkurs vara något för dig. Det är ett utmärkt sätt att ta körkort för dig som vill få hela utbildningen avklarad på en gång och som har tid till det.

Rudolfssons Trafikskola är en körskola som har funnits ända sedan 1950, ett sant familjeföretag. Företaget startades av Sven Rudolfsson men idag drivs verksamheten av sonen Mikael Rudolfsson. De erbjuder kurser i Göteborg och Arvika.

Upplägg - intensivkurs

Upplägget för en intensivkurs hos Rudolfssons är olika beroende på vilket val du gör. De erbjuder tre olika kurser för körkort för personbil. Alla tre varianter pågår under två veckor, men är olika intensiva. Vid kurser i Arvika finns boende ovanpå trafikskolan. Det smidigaste sättet att ta sig till kurserna i Arvika är med tåg och körskolan ligger ca fem minuter från tågstationen. Boendet finns sedan i anslutning till körskolan. Det enda som behövs är egna sängkläder och handdukar.

1: 13 körtimmar + 6 timmar teori, 14.500 kr

2: 20 körtimmar + 6 timmar teori, 17.300 kr

3: 25 körtimmar + 6 timmar teori 19.300 kr Lektionerna är 35 minuter långa. Tillgång till datatester ingår.

Dag ett görs en bedömning av elevens nivå för att se hur många körpass som kan behövas.

Riskettan och Risktvåan ska göras innan uppkörning. Dessa ingår dock ej i priset, ej heller hyra för fordon vid uppkörning.

MC-kort går också bra att ta hos Rudolfssons. Intensivkurserna ligger då på en vecka. Observera att MC går inte att köra upp för i Arvika, utan det får man göra i Karlstad.

Vill du anmäla dig till en intensivkurs i Göteborg går det lika bra som till kurserna i Arvika. I Arvika är trafikläget lugnt och mindre stressigt.

Om eleven har uppnått rätt nivå på sin körning får eleven köra upp i slutet av kurstiden.

Före anmälan till kurserna behövs ett körkortstillstånd.

Väljer du en intensivkurs för ditt körkort har du stora möjligheter att skräddarsy så att allt passar dina egna behov. Du kan lägga upp tiden för körlektioner, läsa teori och göra datatester på körskolan precis så som du klarar av. Välj hur intensivt du vill att det ska vara under dina två veckor på skolan.

Ta chansen att gå utbildningen hos en körskola med erfarenhet och få tillgång till smart upplägg av din egen tid. Du bestämmer själv och det går snabbare att få sitt körkort än att gå på en vanlig körskola en gång i veckan.

11 Jun 2015