Hos Fondamenta hittar du prisvärda takpannor

Takpannor av hög kvalitet

takNär man ska lägga ett nytt tak på sitt hus så är det viktigt att det blir ett tak som står sig ett bra tag. Just taket är inte något som man finner större nöje i att byta ut särskilt ofta, men samtidigt gör ett snyggt tak väldigt stor skillnad för husets estetik. Köper du dina nya takpannor på fondamenta.se så kan du känna dig trygg med att du investerat i högkvalitativa takpannor som kommer att hålla i många år framöver.

Konkurrenskraftiga priser

Takpannor har, generellt sett, ett ganska elastiskt prisläge - vad som ser ut att vara samma produkt kan skilja en hel del i pris. Eftersom fondamenta.se vill förse Sverige med slitstarka, attraktiva takpannor som håller länge så letar vi noggrant efter leverantörer som kan erbjuda just detta - och sedan förhandlar vi stenhårt om priset. När vi har pressat ner vårt inköpspris så långt det bara är möjligt lägger vi sedan på så lite vi kan för att du ska kunna köpa de bästa takpannorna till riktigt låga priser.

Personlig service

Man tycker att det tillhör vanligt folkvett att man bemöter människor med en trevlig ton och ett öppet sinnelag och vi som arbetar på Fondamenta lever efter den devisen. Vi tycker att det är roligt att få hjälpa människor att välja nya takpannor och ser till så att alla ens frågor besvaras. Vi hjälper till med praktiska saker som t ex frakt och leverans, och presenterar de olika alternativ som finns.

Vi på Fondamenta är snabba, flexibla och positivt inställda!

Takpannor - tillbehör

Det finns en del olika tillbehör som är antingen nödvändiga, eller bara behändiga att använda sig av när man lägger ett nytt tak, och på fondamenta.se är de indelade i följande kategorier:

  • Betongtillbehör
  • Taksäkerhet
  • Vent. och genomförningar
  • Infästningar

6 Oct 2013