Gåvokort – en perfekt present till dina anställda

GåvokortSöker du efter en bra gåva till dina anställda men har svårt att hitta något som passar alla smaker, något som såväl din sekreterare som din lagerarbetare kommer uppskatta? I sådant fall är gåvokort en oerhört bra lösning. Ett gåvokort är ett snyggt designat värdebevis som gäller ett urval av olika produkter hos en viss butik och som dina anställda kan använda för att beställa hem en vara som passar just dem. Om du önskar att göra gåvokorten ännu mer personliga kan du beställa dem med en egen hälsning och/eller företagets logotyp. Hur som helst så är gåvokort en väldigt bra gåva till dina anställda – oavsett om det gäller att belöna dem under personalfesten efter att ha uppnått konkreta mål eller om det rör sig om en julgåva.

Att beställa gåvokort är enkelt. Du gör det online och får korten levererade direkt till dig, sedan är det fritt fram att dela ut dem till din personal. Den som får kortet loggar in på hemsidan som står angiven på kortet och anger sedan presentkortskoden. Sedan är det bara för mottagaren att välja önskad vara så levereras den till dennes hemadress – inga extra kostnader tillkommer.

För vilka företag passar gåvokort?

Gåvokort är något som passar i princip alla företag. Det är sällan som man som chef har tid och möjlighet att köpa individuella gåvor som är anpassade till varje anställds fritidsintressen och smak (och i större företag är det en omöjlighet att hålla koll på allas intressen) och att göra det inför varje högtid är knappast realistiskt – tid är ju som bekant en bristvara.

Genom att ge bort gåvokort sparar man mycket tid, det går snabbt att beställa och var och en kan välja en present som de verkligen vill ha. Urvalet är stort nog och även om det kanske inte är den mest personliga gåvan så är det något mycket bättre och roligare än till exempel ett pennskrin med företagets logga på eller en tröja!

23 Sep 2013