Företagspresenter till påskhelgen

PåskgodisPåskhelgen är ett ypperligt tillfälle då ditt företag kan göra sig påmint bland såväl kunder som anställda. Allra enklast löser du det genom att införskaffa företagspresenter som du sedan delar ut. Varför är då påskhelgen så ypperlig, vad är utmärkande för just påsken?

Jo, du behöver faktiskt inte lägga ner särskilt mycket tid eller särskilt stora resurser på att uppnå ditt mål. Om dina anställda kanske inte blir sådär jätteglada över lite choklad när det vankas jul så passar chokladen dock alldeles utmärkt till påsk. Att ge bort påskgodis till kunder och anställda brukar vara uppskattat och det kostar inte alls speciellt mycket pengar.

Det går också att göra gåvorna riktigt snygga, du behöver absolut inte köpa första bästa godispåse på Ica - beställer du dina påskgåvor online kan du för i princip samma pris få något mycket intressantare, godare och bättre. Vad sägs till exempel om ett påskägg från Georg Jensen eller en snygg påskstrut? Okej, påskägget från Georg Jensen kanske är i dyraste laget om man har många anställda eller kunder, men en snyggt förpackad påskstrut med högklassigt påskgodis kommer uppskattas av alla mottagare.

En annan fördel med att beställa av en specialiserad handlare online är att du enkelt kan lägga till din egen logotyp och/eller en hälsning på förpackningarna, något som du ju inte kan om du bara köper något på måfå i affären. På så sätt kan du även öka medvetenheten om ditt varumärke. Och om du har en mindre butik eller ett rum för kundmöten så ser det ju alltid snyggt ut med en designad pralinask som pryds av ditt företags logotyp och namn.

Så passa på och beställ dina påskpresenter redan idag. Det enda egentliga problemet är att hålla sig från att själv äta upp påskgodiset långt innan påsken...

 

14 Feb 2014