Företagsjulklappar för alla smaker

FöretagsjulklappNär det vankas juletider räknas det som god ton att företaget ger bort klappar till ens anställda. Även kunder och samarbetspartners blir glada om de får en liten julklapp tillskickad. Marknaden för företagsjulklappar är stor, och den har sina specifika och distinkta skillnader från den vanliga julhandeln – till exempel får en julgåvas värde ej överstiga 450 kronor (inklusive moms) om den ges till en anställd, i alla fall om gåvan ska vara skattefri. Detta gör självklart också att urvalet för företagsjulklappar är mindre än för ”vanliga” julklappar.

Å andra sidan är det sällan som ett företag skulle vilja handla dyrare företagsjulklappar. Har företaget 100 anställda och varje anställd ska få en gåva värd 450 kronor är det ju 45 000 kronor sammanlagt, alltså en ganska stor summa pengar. Och till ens kunder och samarbetspartners räcker det ofta med en mindre gåva (i alla fall om antalet kunder och samarbetspartners är stort, är man ett mindre bolag som har kanske tre-fyra storkunder som står för 90% av företagets omsättning är det en annan sak).

Nuförtiden kan man också handla företagsjulklappar på ett väldigt bekvämt och enkelt sätt, det finns nämligen sidor som specialiserar sig just på företagsjulklappar och som har ett brett urval för alla smaker och i olika priskategorier. Det finns något för alla smaker!

Ett bra tips är att beställa dina företagsklappar i god tid. Genom att beställa klapparna med eget tryck eller med en personlig hälsning kan du göra en vanliga standardgåva till något speciellt. Vad sägs till exempel om pepparkakor med ditt företags logo på, förpackade i en snygg ask som också är tryckt efter dina önskemål? Detta kommer garanterat att uppskattas och en sådan klapp hamnar förmodligen på de flesta mottagarnas bord – vilket i sin tur leder till att en lång rad personer ser ditt företags logotyp i ett positivt sammanhang. Och det i sin tur kan leda till nya kunder! Det finns en mängd sätt som du kan vara kreativ på när det kommer till företagsjulklappar – så var ute i god tid, tänk igenom julklappsinköpet och våga sticka ut från mängden!

28 Sep 2013