Flyttstädning - Blåa loppan

flyttstädning

Att flytta är att starta ett nytt kapitel i livet och oftast så är det mycket man måste tänka på. Det kan kännas spännande och roligt att flytta samtidigt som det är ett stressmoment och det känns som att man inte riktigt hinner med sig själv, man ska inte bara hitta en ny bostad som man kommer att trivas i, man ska även se till att det fungerar med ny skola för eventuella barn och försöka komma in på sitt nya jobb om man flyttar till en ny stad. Det är helt enkelt mycket praktiskt som ska ordnas och helt plötsligt har man hela sitt liv i kartonger.

Mest troligt så vill du komma i ordning i din nya bostad så snabbt som möjligt och längtar efter att få packa upp dina ägodelar i det som ska vara ditt hem framöver. Dock får du inte lämna ditt gamla hem i vilket skick som helst, du måste se till att det är i bra skick till de nya ägarna. Det innebär att du måste städa enligt alla de regler som finns. Det tråkigaste med att flytta är förmodligen att städa sitt gamla hem då det gör att man inte riktigt kan komma igång i sin nya bostad förrän flyttstädning är klar i den förra bostaden. Om du låter proffsen göra jobbet med flyttstädningen så kan du istället fokusera på att till exempel möblera i din nya bostad.

Försäkrad flyttstädning

Då ser de till att din gamla bostad blir kliniskt ren inom alla regler som gäller för flyttstädning och dessutom är städningen försäkrad, det innebär att om den inte skulle gå igenom besiktningen så kommer de att stå för det och göra om städningen tills att det är perfekt. De städar varje vrå noggrant så att allt är perfekt för de nya ägarna när de flyttar in. De vet vart det samlas mest smuts och fokuserar extra mycket på de områdena.

Blåa Loppan är företaget som man kan kalla för flyttstädningsexperterna, de utför främst flyttstädningar i Kristianstad men även med omnejd, de tar alla uppdrag på största allvar och du kan lita på att de utför din flyttstädning på bästa sätt, du behöver inte oroa dig alls för din gamla bostad längre och kan istället fokusera på att komma i ordning i din nya, du kan även anlita dem när din nya bostad inte är så ren som du skulle önska att den var.

29 May 2015