Exponera ditt varumärke med tryckta servetter och pappersmuggar

Det finns många olika sätt och strategier för att marknadsföra sitt företag. Bland de vanligaste tillhör annonsering i olika medier så som tidningar, radio eller internet. Men ibland når inte dessa tillvägagångssätt ända fram till dina potentiella kunder och målgrupp. Lösningen på en lyckad marknadsföring kan vara tryckta servetter eller pappersmuggar med tryck. Läs vidare så ska jag berätta mer!

Tar du ofta emot kundmöten? Servera kaffet i pappersmuggar med tryck där du har tryckt ditt företags logotyp på muggen. Tänk ett steg längre och tryck på en återanvändbar mugg i exempelvis stengods och låt kunden behålla muggen. Varje gång muggen används vid senare tillfälle exponeras ditt varumärke på ett effektivt sätt.

Konferens, kickoff eller andra evenemang? Lugn, använd tryckta servetter för att alltid påminna besökarna om att du finns. Tryck på en servett av hög kvalitet för att öka intrycket ännu mer, förslagsvis på 3-lags servetter av materialet DUNI (dunilin). Anlita PAD-Tec redan idag!

Tänk på att alltid ta vara på varje chans som ges, vare sig det är pappersmuggar eller servetter med tryck, för att visa för dina potentiella kunder att du finns - precis som det gamla talesättet; syns du inte, finns du inte!

2 Jul 2013