Canvastavlor – en perfekt gåva

CanvastavlaHar du svårt för att köpa presenter till nära och kära? Svårt att tänka ut något snyggt, kreativt och personligt? Händer det lätt att du i sista stund köper något bara för att senare ångra det? I sådant fall är canvastavlor en perfekt lösning.

Det handlar om vanliga fotografier som trycks upp på högklassig canvasduk och sedan ramas in. Resultatet blir alltså att mottagaren får ett fotografi upptryckt som tavla, som denne sedan kan till exempel hänga på väggen eller ställa på nattduksbordet.

Denna present passar självklart bara folk som du är tillräckligt nära, trots allt måste du ju ha bilder som intresserar personen i fråga. Gäller det en vän kanske du kan trycka upp en partybild eller liknande, gäller det pojkvän eller flickvän kanske du kan ta en bild på er tillsammans på någon semesterresa eller liknande.

Och för den som har mindre barn och vars föräldrar är vid liv är canvastavlor nästan den bästa tänkbara gåvan – vilken mor- eller farförälder smälter inte av lycka när de får motta en snygg canvastavla med en bild på deras lilla, söta barnbarn?

En stor fördel med canvastavlor är också att det går snabbt att få en tavla levererad (max 1 vecka) och att det inte är speciellt dyrt heller. Man blir inte ruinerad, men samtidigt är det en personlig gåva som verkligen kommer att uppskattas av mottagaren!

3 Oct 2013