Bra presenter till din flickvän

Något som många pojkvänner upplever som en stor huvudvärk är att veta vad man ska köpa till sin flickvän i födelsedagspresent. Det är inte alltid lätt att veta vad en annan människa uppskattar men har man en flickvän bör man också känna henne väl. Att utgå från intressen är alltid en god idé men eftersom det är du som pojkvän som ska ge henne en present är det också viktigt att det finns en annan innebörd.

Något som nästan alltid är ett lyckat koncept är att överraska din flickvän med något speciellt. Något speciellt behöver inte vara så storslaget som det låter utan kan vara att du gör något – som du nästan aldrig annars gör. Anser du dig vara dålig på att laga mat kan du ge dig på att laga en trerätters middag till hennes stora dag och kombinera det med en liten present. Då har du verkligen visat att du har ansträngt dig och visat uppskattning för henne och hennes födelsedag.

Några saker att tänka på:

  • Ansträng dig och visa uppskattning
  • Ha inga ursäkter för att inte spendera tid med din flickvän
  • Gör något överraskningsmoment – Exempelvis ge henne först en liten ”obetydlig” present och när hon öppnat den och ni fått er ett skratt eller förvåning ger du henne den riktiga.
  • Tänk efter hur din flickvän är och vad hon tycker om för något. Alla är inte lika och vi uppskattar inte alltid samma saker.

Om du absolut aldrig kan tänka dig att laga en god middag så är det egentligen en utmaning du bör ta dig an – för din flickvän. Men om det inte går kan du alltid bjuda ut henne på restuarang och sedan avsluta med en biofilm. Det är också ett mysigt sätt att fira en födelsedag. Köp även en enkel present så att hon får något av dig. Något som kan passa är exempelvis ett smycke eller en parfym. Det finns idag billiga parfymer på nätet som har bra kvalitet men inte håller samma höga priser som i butik.

21 Jan 2013