Behöver du ett nytt kontor?

Lediga lokaler i Malmö

Badriver du en verksamhet som behöver kontorsutrymme? Kanske är ni inte redo att öppna upp ett helt eget kontor i Malmö än, eller så tycker ni att det är ett för stort åtagande. Då kan ni hyra in er på ett kontorshotell i Malmö istället!

Bekvämt och kostnadseffektivt

Förr var kontorshotell ett dyrt alternativ, mestadels till för företag där man ofta befann sig på resande fot. Dessutom var utrymmena små, ofta enmansrum, som kuber. Konceptet föddes på 1990-talet och ser idag mycket annorlunda ut. Kontorshotell idag är den perfekta lösningen för den som behöver färdiga kontrosutrymmen, men utan för stora åtaganden. Den som arbetar på ett kontorshotell får saker som städning av kontorsutrymmena, el, värme, gemensamma utrymmen m.m. inkluderat i priset, samt internetuppkoppling såklart. I längden är det för många företag idag kostnadseffektivt att bedriva sin kontorsverksamhet från ett kontorshotell. Vill man så brukar det dessutom stå en fritt att inreda sina lokaler själv, även om fast möblering står till förfogande. Ansvarsbiten man slipper är såklart en övervägande fördel.

Särskilt praktiskt i storstäder

Kontorshotell är särskilt populära i större städer, där konceptet bara växer. Efterfrågan på kontorshotell är enormt, och marknaden hinner knappt med. Många investerar dock just i kontorshotell, något som visat sig vara gynnsamt och eftertraktat. Små företag som måste ha ett kontorsutrymme att sitta i för att fixa med kundkontakt, administration och planering kan hyra in sig på ett lämpligt kontorshotell.

Pris

Vad det kostar att hyra ett kontorshotell beror på olika faktorer, som till exempel:

  • Läge
  • Storlek/kontorsplatser
  • Efterfrågan
  • Skick på lokalerna
  • Service som erbjuds

Det finns många olika typer av kontorshotell, ofta avgörs stilen på ett kontorshotell på dess ägare. Innan man bokar in sig på ett kontorshotell kan det vara bra att kolla in lokalerna och prata lite med ägaren, så att man får rätt feeling för stället.

27 Jan 2015