Att få kontoret städat i Stockholm

Ett kontor är inte bara en yta att vistas i, det är även en arbetsplats där alla ska trivas. Att se till att kontoret alltid är välstädat vinns på i längden. Oavsett om du har en stor firma med många kontorsrum eller ett mindre med få, så kan det vara skönt att anlita någon annan att utföra denna städning. Besök stadenergi.se och läs mer om vad en kontorsstädning kan innebära för dig.

Anlita Städenergi

Städenergi är ett städföretag med bas i Stockholm och har städat åt andra sedan 2008. De kan utföra kontorsstädning som är skräddarsydd och anpassad utefter dig som kund. Med 35 personer som jobbar hos Städenergi så kan du vara garanterad om att få en bra städning på ditt kontor. Dessutom erbjuder de andra typer av städningar, så som:

  • Hemstädning
  • Flyttstädning
  • Storstädning
  • Visningsstädning
  • Byggstädning
  • Kontorstädning

Besök städfirmastockholm.info och läs mer om de olika typerna av städning som denna städfirma kan utföra åt dig. Städning i alla dess former är skönt att låta någon annan göra, då får du tid över till att göra andra saker istället.

Att tänka på när det kommer till flyttstädning?

Blistering kan du läsa om vad du ska tänka på när du ska flyttstäda och anlita en firma att göra det åt dig. Kolla av med dina vänner vad de har för erfarenheter av att boka flyttstädning och hur de upplevt att de funkat. Andra saker som är viktigt att ta reda på är att den städfirma du anlitar har både F-skatt och försäkringar. Att du får en skriftlig offert är också det mycket viktigt. Glöm inte heller att se till att städföretaget ser till att använda RUT-avdraget. Många nyttiga tips att följa!

20 Mar 2015