Aros Kapital - Det moderna finansbolaget

Ett ambitiöst team som arbetar för din kreativa frihet

I ljusa, rymliga lokaler sitter Aros Kapitals högutbildade, erfarna och ambitiösa ekonomer och jurister och arbetar med företagsekonomi på flera nivåer. Teamet är sammansvetsat och målinriktat, man vill erbjuda företag ekonomiska lösningar som underlättar deras verksamhet, samt bäddar för tillväxt och expansion. Människor måste få utrymme för att kunna växa och det är just vad Aros Kapital med sina ekonomiska företagslösningar ser till att skapa.

Få en känsla för Aros Kapital via deras Youtube Kanal!

Inkassoservice

Många företag ser de administrativa bitarna i sitt företagande som en käpphäst för kreativiteten, ett bra faktureringsprogram är en hjälp på vägen. Den som driver ett företag behöver lägga sin tid och energi på att få affärerna att blomstra och ska man då hela tiden lägga den tiden och energin som finns på pappersarbete och ekonomi så hämmas ens möjligheter att fokusera på huvuduppgiften. Att skicka iväg fakturor går snabbt nog, men att vänta på betalningen av fakturorna och ständigt gå med oron att fakturan kanske inte kommer att betalas i tid, eller alls, samt dessutom tvingas resonera kring hur man går tillväga om fakturor inte betalas i tid, är tidskrävande och en riktig inspirationssläckare.

När du inser att någon av dina fakturor inte har betalats i tid så kan du som lämna över uppgiften att driva in pengarna till Aros Kapital. Perspektivet på Aros Finans när det gäller inkassoservice är flexibelt och humant, det ska alltid finnas utrymme för din kund att kunna betala sin faktura – om kunden har det uppsåtet. All kommunikation med din kund hanteras efter de angivelser som du har lämnat till Aros Kapital – på detta sätta skyddas dina affärsintressen – och dina goda kundrelationer upprätthålls.

Såhär ser den inkassoprocess som drivs av Aros Kapitals kompetenta jurister ut:

  • Aros Kapital kontaktar din kund via telefon och diskuterar den obetalda fakturan
  • Aros Kapital kommer tillsammans med din kund överens om en betalningsplan
  • Betalas inte fakturan så skickar Aros Kapital ut ett officiellt inkassokrav med en tilläggsavgift på 180:-
  • Om fakturan ändå inte betalas så ansöker Aros Kapital om betalningsföreläggande hos Kronofogden
  • I detta skede hör kunden antingen av sig till Aros Kapital för att hitta en betalningslösning (i stort sett alltid), eller så går ärendet över till Kronofogden

För att få en tydligare bild av processen kan du kika på dessa informativa filmklipp:

Fakturaköp

En annan mycket uppskattad tjänst som erbjuds Aros Kapitals trogna kunder är fakturaköp. På detta vis kan du få in pengarna som du har fakturerat för redan samma dag som fakturan skickas. För ett företag i startgroparna, eller med många fördröjda inbetalningar, gör denna tjänst att man kan slippa dra på sig dyra lån för att hålla företaget rullande.

Hör av dig till Aros Kapital om du vill veta mer!

12 Feb 2014