5 sätt att tjäna snabba pengar

Det finns tillfällen då vi inte har tid att vänta på lönen för att betala exempelvis en faktura som har förfallit och då kan det vara bra att ha några metoder för att tjäna snabba pengar. Hur snabba dessa pengarna är beror på vilken metod du använder och vilket behov du har av att få dina pengar inom en snar framtid.

Polisauktioner

Du vet väl att polisen håller auktioner där du kan gå och buda på sådant gods som har blivit inlämnat men inte hämtats ut av någon. Det kan handla om cyklar, bilar, elektronik och annat som folk har lämnat in till polisen och ingen har sedan begärt ut det. Efter en viss tidsperiod så sätter polisen ut dessa till auktion så att vanligt folk kan gå till polisen och buda på sakerna. Här kan du fynda billiga saker och sedan sälja vidare lite dyrare.

Pantbanker

Om du har väldigt bråttom med att få pengar till något så är förmodligen den snabbaste vägen att göra sig av med något värdefullt och sedan få kontanter för det. Det kan du göra genom att gå till en pantbank och lämna in silversmycken och guldsmycken som du sedan får kontanter för. För att du ska kunna få hämta ut dina smycken igen så måste du betala tillbaka beloppet du fått mot din pant samt att du kommer behöva betala en ränta.

Renovera gamla möbler

Om du har ett sinne för möbler och inredning så kan en bra idé vara att börja renovera gamla möbler och sedan sälja dessa vidare för dyrare pengar. På så sätt kan du tjäna ganska mycket pengar med ganska enkla medel. En renovering behöver inte betyda mer än att du målar om exempelvis en byrå och sedan lägger på ett belopp som du tycker är passande.

28 Mar 2013